Халат махровий жіночий довгий з капюшоном Welsoft (TM Zeron), пудра купить в интернет-магазине Homtex

Халат махровий жіночий довгий з капюшоном Welsoft (TM Zeron), пудра

Код Товара : 75248
Артикул: zeron_ 15678

This product is not available for purchase

898.20 грн. 798 грн.

Опис

Жіночий махровий халат Welsoft з капюшоном

Розмір: S(44), M(46), L(48), XL(50)

Склад: мікрофібра, 100% поліестер.
Щільність: 350г/м.
Торгова марка: Zeron (Туреччина).

Жіночий махровий халат турецького виробництва-TM ZERON Халат з велсофту зігріє найхолоднішою зимою і подарує незабутню м'якість.

Халат - це одяг, який став повсякденним для багатьох жінок. Адже в халаті так зручно та приємно виходити після гарячої ванни, відпочивати у затишному кріслі за переглядом улюблених фільмів.

І щоб усі домашні заняття стали ще радіснішими, турецькі виробники створили халати з велсофту, яскраві та красиві, ніжні та теплі. Великий розмірний ряд (розміри від S до 2XL) дозволяє навіть жінкам з пишними формами почуватися привабливими та бажаними.

Велсофт - це трикотажна тканина, що складається з тонких поліестрових ниток, що має м'який, довгий ворс. Незважаючи на свою тонкість і ніжність, велсофт дуже надійний і довговічний, не втрачає яскравість кольору після частих прань. Цей матеріал зігріває холодними зимовими вечорами та добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. А той факт, що велсофт не розтягується, не линяє і швидко сохне, робить халати з цієї тканини особливо привабливими.

Такі значущі властивості велсофту уможливили представити на Ваш вибір яскраві, модні халати для жінок.

Особливості

Призначення халатужіночий
Склад халатумікрофібра
ВиробникZeron

Відгуки відвідувачів(0)

Вгору